Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر دوشنبه ایرنا از شهر فرودگاهی امام خمینی‌ (ره)، «سجاد کمالی‌پور» افزود: در شرایط کنونی اقتصادی در جهان، ورود به بازارهای جدید نیاز همه کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ است.

وی با اشاره به همه‌گیری ویروس کرونا و تاثیر ۱۰ ماهه آن بر افت شدید درآمدهای صنعت هوانوردی و لزوم کشف بازارهای جدید درآمدی، گفت: تاکسی هوایی یا ایرتاکسی از جمله این بازارهاست که باید به سرعت برای توسعه و گسترش آن دست به کار شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور اقتصادی شهر فرودگاهی امام خمینی‌(ره) درباره اقدامات انجام شده برای توسعه این صنعت در شهر فرودگاهی، بیان‌داشت: پروژه ایرتاکسی در شهر فرودگاهی امام خمینی‌(ره) در زمینی به مساحت ۶ هکتار در منطقه هوانوردی عمومی شمالی و در فضایی مستقل از ترمینال‌های موجود کلید خورده است.

وی درخصوص مزایای استفاده از تاکسی هوایی، خاطرنشان‌کرد: استفاده از هواپیما در مسیرهای مختلف پرواز، بدون استفاده از برنامه پروازی که با صرفه‌جویی در زمان و هزینه، نیازهای بخش‌های مختلف را پوشش می‌دهد و همچنین سرعت بالای حرکت، پرسنل کم و بهره‌وری زیاد، مصرف سوخت پایین، انعطاف‌پذیری بالا و سوق دادن صنعت هوانوردی به همه مناطق کشور و منطقه، از جمله مزایای استفاده از این صنعت است.

عضو هیات مدیره شهر فرودگاهی امام خمینی‌(ره) درباره سرمایه و اعتبار پروژه و مجری آن، اضافه‌کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری یک شرکت هواپیمایی به ارزش یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال و با ظرفیت مناسب به منظور پاسخ‌گویی به نیازهای ایرتاکسی شکل گرفت.

وی گفت: اکنون فعالیت‌های مربوط به طراحی و مهندسی طرح، در حال انجام و تکمیل بوده و به‌زودی با طی مراحل ساخت و تجهیز، بهره‌برداری از این پروژه در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی‌(ره) آغاز می‌شود.

کمالی‌پور ادامه‌داد: با توسعه ناوگان ایرتاکسی توسط شرکت هواپیمایی مذکور، دو فروند هواپیمای «امبرائر» با ظرفیت ۵۰ نفر و یک فروند «چلنجر ۶۰۴» با ظرفیت ۹ نفر خریداری و در کوتاه مدت از سه فروند به چهار فروند افزایش یافته و توان و ظرفیت مجموعه را افزایش خواهد داد.

به گزارش ایرنا، تاکسی‌هوایی اصطلاحی است که برای هواپیماهای دربستی در فرودگاه‌ها به کار گرفته می‌شود که مسافران می‌توانند بدون معطلی برای رسیدن ساعت پروازهای برنامه‌ای  فوری با در اختیار گرفتن این تاکسی‌های پرنده به مقصد خود برسند.

سال گذشته معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی از راه اندازی دو مسیر تاکسی هواییه عنوان بخشی از برنامه توسعه هوانوردی عمومی خبر داده بود.

در صورت تحقق وعده وزارت راه برای افتتاح خط تاکسی هوایی، ایران برای نخستین بار به جمع کشورهایی دارای این خدمات می‌پیوندد.

برچسب‌ها شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی توسعه ایران حمل و نقل هوایی توسعه اقتصادی وزارت راه و شهرسازی فرودگاه بین‌ المللی امام خمینی (ره) ایران تاکسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی توسعه ایران حمل و نقل هوایی توسعه اقتصادی وزارت راه و شهرسازی فرودگاه بین المللی امام خمینی ره ایران تاکسی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی توسعه ایران حمل و نقل هوایی توسعه اقتصادی وزارت راه و شهرسازی فرودگاه بین المللی امام خمینی ره ایران تاکسی اخبار کنکور شهر فرودگاهی امام خمینی تاکسی هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۱۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • بنیاد ایمنی هوایی لورا تابر باربور
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خوی به ۳ روز در هفته
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • لغو ۱۳ پرواز فرودگاه امارات به علت شرایط نامساعد جوی