Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، شهرام آدم نژاد مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در نشست خبری امروز درباره وضعیت تاکسی‌های فرودگاه امام(ره)، اظهار کرد: در این باره چندین اقدام موثر انجام دادیم به طوری که ورود تاکسی‌های اینترنتی از جمله اسنپ و تبسی کاملا ممنوع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شورای عالی ترابری مقرر شده بود که برای تمام تاکسی‌های اینترنتی مکان مناسبی تعیین شود ولی به دلیل آنکه این تاکسی‌ها قوانین مربوطه را رعایت نکردند بنابراین ورود آنها کاملا ممنوع شده است.

آدم‌نژاد با بیان اینکه هم اکنون 1400 تاکسی در فرودگاه امام خمینی(ره) وجود دارد، گفت: به طور میانگین روزانه 800 تاکسی مسافر را جابه‌جا می‌کند و در صورتیکه بیش از یک سرویس داشته باشند میانگین 400تاکسی در رفت و آمد است.

وی توضیح داد: در نظام فعلی تاکسی‌ها مشکلاتی وجود دارد به طوری که اکثر تاکسی‌ها چندین ساعت در فرودگاه معطل می‌شوند، به همین منظور مقرر شد سیستم نوبت‌دهی ایجاد شود.

آدم نژاد تأکید کرد: تغییر نرخ تاکسی‌ها در خردادماه صورت گرفت و هم‌اکنون قیمت‌ نزدیکترین و دورترین نقطه ثابت است.

وی از طراحی یک آپ در قالب اپلیکیشن خبر داد و گفت: در این سامانه تمام نیازهای مسافران برطرف می‌شود و امیدواریم امسال این سامانه به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه امام خمینی(ره) از آخرین وضعیت ترمینال سلام خبر داد و گفت: در ساخت این ترمینال یک ساعت و یا حتی یک دقیقه کم کاری صورت نگرفته و تنها روز عاشورا و تاسوعا ساخت این پروژه تعطیل شد.

وی ادامه داد: این پروژه طبق برنامه‌ زمان بندی و بر اساس تاریخ مقرر پیش می‌رود و تلاش کردیم که این پروژه تا پایان شهریور ماه امسال به پایان برسد، اما به دلیل مشکلاتی ساخت آن به تعویق افتاد.

آدم نژاد با بیان اینکه تغییراتی در ورود تجهیزات ساخت این ترمینال از گمرک ایجاد شده بود، تصریح کرد: به طور مثال پله برقی این ترمینال در گمرک باقی مانده و ترخیص آن با مشکلاتی مواجه شده بود به همین منظور روند ساخت این پروژه به کندی پیش رفت.

وی درباره تأثیرگذاری نوسانات نرخ ارز بر این پروژه خبر داد و گفت: برای ساخت این پروژه هیچ ارز دولتی تخصیص داده نشد و ما منتظر پرداخت ارز نیمایی بودیم به همین منظور در چند ماه گذشته روند پیشرفت این پروژه کُند شد.

آدم نژاد از وجود پروازهای داخلی و مشکلات رخ داده در فرودگاه امام(ره) خبر داد و افزود: سازمان هواپیمایی، مسئولان فرودگاه امام(ره) را موظف کردند که برخی پروازهای داخلی در این فرودگاه صورت بگیرد به همین منظور در صورتی‌که تقاضا برای پروازهای داخلی افزایش یابد ترمینال جدیدی را در فرودگاه امام(ره) می‌سازیم.

آدم نژاد با بیان اینکه وجود پروازهای داخلی روند تکمیل ترمینال سلام را کُند کرده است، تصریح کرد: امیدواریم تا پایان آبان ماه ساخت ترمینال سلام به اتمام برسد و این در حالی است که در فرودگاه امام(ره)  از لحاظ مکان‌یابی و  سایر بخش‌ها با مشکل مواجه هستیم.

وی درباره یکی از اصلی‌ترین مزایایی ترمینال سلام گفت: مهم‌ترین ویژگی این ترمینال آن است که هیچ محدودیتی برای توسعه ندارد و ما سعی کرده‌ایم از تمام ظرفیت 14 هکتاری این ترمینال استفاده کنیم.

آدم نژاد درباره هزینه تمام شده ساخت پروژه سلام گفت: طبق برآوردهای صورت گرفته حدود 500 میلیارد تومان هزینه تمام شده این پروژه است.

وی با اشاره به بازدید اعضای شورای شهر تهران از ترمینال سلام و شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)،گفت: بیش از یک هزار هکتار از زمین‌های تهران مربوط به بارانداز است و باید این اراضی اصلاح شود بنده معتقدم این زمین‌های باراندازی باید وارد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) شود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه امام خمینی(ره) با بیان اینکه کمربندی جنوب تهران به زودی به شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) متصل می‌شود، اذعان کرد: 850 هکتار از این اراضی از سه طرف ریل‌گذاری و 4 آزاد راه به شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) متصل می‌شود، بنابراین بهترین موقعیت برای سرمایه‌گذاری و ایجاد اراضی بارانداز است.

آدم‌نژاد تأکید کرد: قطار سریع‌السیر تهران، قم، اصفهان دسترسی مؤثری به فرودگاه امام خمینی(ره) دارد و با ایجاد ترمینال ایران شهر  بخش‌های اقتصادی موثری ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه نوسانات ارزی و افزایش قیمت بلیت قطار باعث کاهش حدود 10 درصدی مسافر در مقایسه با مدت مشابه شده است، گفت: میزان کاهش مسافر در شهریور ماه نسبت به سایر ماه‌ها بیشتر بوده است، به دلیل مشکلات ایجاد شده در حوزه تحریم‌ها دو ایر لاین خارجی از فرودگاه امام خمینی(ره) خارج شدند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه امام خمینی(ره) درباره پروازهای حج امسال گفت: آمارها نشان می‌دهد، هیچ صفی برای تحویل بار و یا ورود حجاج در فرودگاه امام خمینی(ره) وجود نداشته و کاملا هوشمندانه بارها و مسافران جابه‌جا شدند.

وی تأکید کرد: مدیریت ایران ایر برای جابه‌جایی حجاج نسبت به سال‌های گذشته بهتر بوده است.

آدم‌نژاد اظهار کرد: نباید فراموش کنیم که هر اقدامی در حوزه لجستیک زمینه‌ساز کاهش قیمت تمام شده می‌شود، بنابراین ما برای اجرایی کردن طرح‌های لجستیکی کاملا از آن استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار راه و شهرسازی وزارت راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۴۶۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم

هاشمی پور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خاتم از بهره برداری پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی در منزل ۶۷ مددجوی روستایی تحت حمایت این نهاد از ابتدای سال۱۴۰۳ خبر داد

وی اظهار داشت: ۱۲۰ پنل خورشیدی درشهرستان خاتم ازابتدای سالجاری د رحال نصب است که ۶۷پنل درروستای بختیاری نصب می‌شود.

هاشمی پور ادامه داد: طرح تولید برق خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال و خودکفایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) که هیچ منبع درآمد یا توان اشتغال ندارند، اجرا می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) هرات گفت: این پنل‌ها باپرداخت تسهیلات قرض الحسنه ۱۵۰میلیون تومان بابازپرداخت هفت ساله است که هر پنل خورشیدی توانایی تولید ۵ کیلو وات در ساعت برق را دارد.

وی بیان کرد: در این طرح پس از نصب پنل ورود انرژی برق تولیدی به مدار، به طور متوسط در سال اول دو میلیون تومان و بعد از ۵ سال تا پنج میلیون تومان برای هر خانوار درآمد دارد.

هاشمی افزود: اجرای این پروژه‌ها به لحاظ فیزیکی فعالیت سختی برای مددجو ندارد و تنها باید افراد در حفظ و نگهداری آن دقت کافی را داشته باشند و به تمامی افراد بهره‌مند از طرح، آموزش لازم داده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • پرواز‌های فرودگاه اهواز برقرار است / مسافران از وضعیت پروازی خود مطلع شوند
  • ببینید | گزارش لحظه‌به‌لحظه حمید معصومی‌نژاد از بازگشت به ایران؛ جمله بامزه پای هواپیما روی باند فرودگاه!
  • روایت شاپور بختیار از سبک زندگی امام خمینی
  • ◄ زمان افتتاح فرودگاه کربلا اعلام شد!
  • فرودگاه بین‌المللی کربلا اوایل 2025 افتتاح می‌ شود
  • افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵
  • افتتاح فرودگاه بین المللی کربلا در اوایل سال آینده میلادی
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم